Carveth Wells: A maláji dzsungelben (A világ körül) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

2021. október 27., szerda

Carveth Wells: A maláji dzsungelben (A világ körül)
Képeken látható  állapotban!
Kérem tekintse meg további termékeimet is a Galériában vagy a hirdetéseim között
Kérem tekintse meg a szállítási információkat is! Kizárólag akkor licitáljon/vásároljon, amennyiben ezen módok elfogadhatóak Önnek!
Kiadó: Dante Kiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 202 oldal
Sorozatcím: A világ körül - Útirajzok-útikalandok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: A szerző eredeti fekete-fehér felvételeivel illusztrált.
Wells nem utazó, nem kutató, még csak nem is természettudós, hanem egyszerű vasúti mérnök, szóval olyan ember, mint a nyugati olvasók nagy többsége. Hivatása exotikus tájakra, őserdők mélyébe, embernemjárta vadonba sodorja és amit lát, az annyira bámulatba ejti, hogy élményeit tovább kell adnia azoknak, akiknek tudnivágyó kiváncsiságát a saját tapasztalatuk valószínűleg sohase fogja kielégíteni.
Igy született meg ez az eleven, kedves, érdekes, sok humorral megírt útirajz.
A vasúti mérnök feladata a dzsungelben nem olyan egyszerű. Az őserdő ezer veszéllyel fenyeget állandóan és csak mindenre elszánt fiatalemberek adhatják a fejüket arra a kalandos vállalkozásra, amit egy évekig tartó munka jelent a távol Keletnek ebben a különös szögletében. Az őserdő veszedelmein kívül Wellset ráadásul még a háború kitörése is ott érte Malajában és a mérnök úrnak még a lázongó bennszülött lakosság pacifikálása terén is ki kellett magát tüntetnie.
Megkapó a kötet befejező akkordja, amelyből kitünik, hogy a szerző a természettel folytatott rettenetes küzdelmek ellenére is valami egészen különös honvágyat érez vissza a vadonba.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 19:08 .

0 megjegyzés: