Baby Björn We kenguru Ezüst/szürke új - Jelenlegi ára: 26 900 Ft

2021. október 30., szombat

Baby Björn We kenguru Ezüst/szürke
Baby Björn We kenguru Ezüst/szürke
 
A teljes kényelem és a kellemes szellősség tökéletes kombinációja.
 
A babák testsúlyának egyharmadát a fejük teszi ki, ez nagy terhet jelent a gerincük számára, ezért fontos a fej tökéletes megtámasztása legalább az első 5 hónapban.  A We kengurut úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen tartsa a baba fejét és nyakát.
 
Kényelmes és stabil hordozást biztosít a derékpánt és a puha vállpánt, ezáltal nem terheli a hordozó egyik testrészét sem, hosszú távon is komfortos.
 
A Nemzetközi csípődiszplázia Intézet tesztelte ezt a babahordozót és kiemelkedően jónak minősítette.  Az újszülött csípője megfelelő támasztást kap és optimális szögben tartja a lábakat kifelé fordítva. Ez ösztönzi a csípőízületet a fejlődésben, amely nagyon fontos a baba első hónapjaiban.  
 
Egyszerű hordozás az 1. naptól!
Használat nagyon könnyű,  le és felvétel sem okoz gondot, úgy tervezték hogy egyedül is tökéletesen lehessen használni, akár a hátra felvenni.
 
Eleje lecsatolható,  így ha a pici elaludna út közben akkor sem kell felébreszteni a kivételhez, egyszerűen lebontható az első része.
 
Tökéletes illeszkedést biztosítanak a pántok, amelyek beállítása nem okoz gondot, és a csattok is segítenek a megfelelő rögzítésben.
 
3 hordozási pozíció állítható be rajta a kicsi növekedési szakaszaihoz mérten.
Újszülöttek számára magasan a mellkas felé fordulva kialakított hordozás, ekkor érzi az anya melegét, hallja a szívhangját és ez segít a megnyugvásban. Közben a szülő felveheti a szemkontaktust és figyelheti a baba légzését.
 
Négy hónapos kor útán,  amikor már nagyobb a baba lejjebb engedhető, és ugyanígy a szülő felé fordulva hordható, ekkor a csípőre áthelyeződik a testsúllya. Ebben a korban a szélesebb ülőhelyzet komfortosabb a baba számára.
 
Egyszerű és biztonságos háton szállító helyzetben 12 hónapos kortól.  Kényelmes a baba és a szülő számára is, biztonságos helyzetben hordozható a baba - egyszerűen, egy mozdulattal felhelyezhető a szülő hátára. Max.  15 kg-os súlyhatárig hordozható benne a gyermek.  
 
Ezt a terméket vezető gyermekgyógyászok, szülésznők és a gyermek pszichológusok segítségével fejlesztették ki. Az orvosi szakértelem rendkívül fontos, minden Baby Björn terméket az ő segítségükkel készítenek el.  
 
A We kenguru készítésekor, csak 100%-ban megbízható anyagokat használtak, amelyek nem irritálják a baba bőrét, biztonságos ha a kicsi szopogatja, rágcsálja.
Öko-Tex Standard 100 I. osztályú minősítéssel látták el - ez azt jelenti, hogy a textíliák mentesek minden egészségre ártalmas anyagtól és allergéneket sem tartalmaznak.
 
A Baby Björn We jellemzői:
- Újszülött kortól - 15 kg-ig használható
- Új generációs babahordozó, könnyű használat
- Puha, rugalmas és jól szellőző babahordozó
- Stabil deréktámasz és a párnázott vállpántok
- Kitűnő támaszt nyújt a baba hátának és fejének
- A láb és a kar fiziológiai szempontból megfelelően helyezkedik el
- Összehajtható és elhelyezhető a pelenkázótáskában vagy a babakocsiban
- Megfelel az európai szabványoknak, előírásoknak
- Anyaga: 100% organikusan termesztett pamut
- Nem tartalmaz káros vegyszereket


Jelenlegi ára: 26 900 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 18:08 .

0 megjegyzés: