DJI Tello Combo Boost Edition Drón Újszerű Garanciával ! - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

2021. július 27., kedd

DJI Tello Combo Boost edition Újszerű állapotban, alig használták, 2020. 10. 20. -án vásárolták, vásárlástól számított 2 év gyári DJI garanciával, dobozában, tartózékaival és a 3 aksis boost szettel és ajándék 2db propeller szettel eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető, ára: 29. 990 ft-ért !
Kérjük leütés előtt érdeklődjön a termék meglétéről, mert nem csak itt áruljuk !
DJI Tello Boost Combo drón jellemzői:
Megépítettük az egyik legszórakoztatóbb és legkisebb drónt, ami lenyűgözi a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.
A Tello segít megismerkedni a drónozás világával és segít elsajátítani a drónozás élményét is. A kezdő drón pilóták egyszerűen el sajátíthatják a drónozás alapjait ezzel a Tello-val. A Tello-val a repülés nagyon egyszerű. Telefonal egyszerűen használható. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz , akár parkban, irodában vagy otthon, ha felszállsz mindig új élményekben lesz részed.
A DJI Tello Boost Combo drón nagyon stabil élőképet sugároz 720p felbontásban akár 100 m-es hatótávolsággal, mert kettő darab antennával van felszerelve, és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően maximum 13 percet képes a levegőben tölteni.
A felszállás és a leszállás ennél nem is lehetne egyszerűbb, csak tedd a tenyeredbe és a TELLO startra kész. Amennyiben szeretnéd, hogy megálljon nincs más tennivalód csak engedd, hogy kezedre leszálljon.
A Tello drón megvásárlását követően sokan szembesültek azzal, hogy a gyári csomagban megtalálható kiegészítők bővítésre szorultak. A most piacra került Boost Combo megoldást kínál erre a problémára, mivel az alaptartozékokon felül a következő extra kiegészítők kerültek a csomagba: 2 pár Propeller 2 db Battery 1 db Charging Hub 1 db Micro USB Cable


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 22:59 .

0 megjegyzés: