Arno WOLF nyeletőfékes TELE fenekező szett - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

2021. július 10., szombat

Wolf nyeletőfékes Tele fenekező szett
Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az akár kezdő horgászatra és általános felhasználásra, pontyozásra is teljesen alkalmas kedvező paraméterezésű Wolf változat.
A Wolf egy kedvezőbb árfekvéssel rendelkező, üvegszálas erősítést kapott, praktikus teleszkópos horgászbot. Anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria.
Dobósúlya lefedi az általános rablós vagy békéshalas fenekezős horgászat szükségleteit. Egy 3- 4000-es méretű, akár nyeletőfékes orsóval megfelelő alternatíva rablóhalazni is.
A horgászattal ismerkedőknek és a jó ár-érték arányú pontyozó horgászbotot keresőknek ajánlott széria.
A bothoz járó Kamasaki Oyster egy kiváló választás azon horgászoknak, akik egy univerzális darabot kerestek, mely akár többféle technikához is tökéletesen használható eszközt ad a kezükbe.
Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról vagy egy vehemens kapás botmarasztaló kivédéséről.
A könnyed súllyal rendelkező masszív grafit testű orsó dobja alapból fel lett töltve monofil zsinórral, így ezt már tényleg csak a horgászatra szánt botra kell felhelyezni és indulhat is a peca!
A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.
A szett teljes tartalma:
- Arno Wolf 3, 6m 50-100g teleszkópos bot
- Kamasaki Oyster 6000 orsó

Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-10 11:40 .

0 megjegyzés: