iPhone 11 Pro - Matt fekete fólia - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

2021. április 29., csütörtök

Az XCoweR egy új outfit, amivel könnyedén ki tudod hangsúlyozni az egyediségedet, mert sokunknak van ugyan olyan készüléke... és ezen most egyszerűen tudsz változtatni.
 
Tudjuk, hogy a telefonod nagyon dárga volt, de megnyugodhatsz, a karcolásokat és az ujjlenyomatokat teljesen ingyen kapod... tehát érdemes a védelemről gondoskodni. Speciális fóliáink úgy készülnek, hogy megvédjék a telefonodat a karcoktól, de akár már meglévő karcok "elrejtésére" is alkalmas. Így ha a telefonod hátlapja már karcos, akkor XCoweR a tökéletes megoldás arra, hogy elrejtsd.
 
 
 
Ha praktikus de feltűnő megjelenésre vágysz, akkor hangsúlyozd ki a stílusod divatos XCoweR fóliával, amely ha tükörben selfie-zel, akkor biztosan feldobja a képeidet ; ) Tökéletes választás, ha a telefonodat tok nélkül szereted használni, hiszen kár lenne a méregdrága telefonodat egy robusztus tokkal elrontani... Ha pedig megunnád a fóliát, akkor bármikor egy egyszerű mozdulattal nyomok nélkül el tudod távolítani. De természetesen tervezőink úgy alakították ki a fóliát, hogy minden tokkal és üvegfóliával kompatibilis, így  ha szeretnéd, akkor a plusz védelemről se kell lemodanod.
 
 
Az XCoweR fóliák védelmet nyújtanak a mindennapi karcok ellen, amelyet a telefonod kap a kulcsoktól, vagy az asztaltól amikor lerakod. Mindeközben a 0, 2-0, 3 mm-es vastagságnak köszönhetően szinte észre sem fogod venni a telefonodon.
 
- Legmagasabb pontosság
Tapasztalt kutatási és fejlesztési csoportunk minden készüléket több százszor megmérnek, mielőtt a fólia teljesen elkészül.  Az XCoweR igy biztosítja, hogy a lehető legnagyobb pontosságú fóliát kapd Magyarországon.
 
 
Fólia VS Tok
 
- Por és karcok
- Tok:  Vedd le a telefonodról a tokot és nézd meg mi maradt utána.  Ha a tokot túl sokáig használod, akkor a szennyeződések tartósan megragadnak a telefon és a tok között, ami könnyedén összekarcolhatja a hátlapot
- Fólia:  Úgy tapad a telefonod hátlapjához, hogy nincsen közöttük rés, így semmiféle szennyeződés nem érintkezik a hátlapoddal, ami összekarcolhatná azt
 
 
Tervezés és vastagság
- Tok:  Vedd le a telefonodról a tokot és nézd meg, hogy milyen is a telefonod eredeti formája. A tok használata jelentősen növeli a robosztusos megjelenést/érzést, ami ugye elrontja a telefonod valódi design-ját és szépségét, nem mellesleg jelentős súly töbletet is jelent.
- Fólia:  A mindössze 0, 2-0, 3 mm vastagsággal az XCoweR fólia tökéletesen követi a telefonod kontúrját. A használati érzés drasztikusan megváltozik, amikor tokról a fóliára váltasz.
 
Hőleadás
- Tok:  Manapság a legtöbb telefon fémből vagy üvegből készül, így a hőleadása nehezebbé válhat, főleg ha tokkal van használva a telefon. A nem megfelelő hőleadás pedig akár túlmelegedéshez is vezethet
- Fólia:  A vékony kialakításnak köszönhető, hogy szinte észrevehetetlen, amikor kézben van a telefon, így nem okozhat gondot a hőleadás sem. Nem kell aggódnod, hogy a telefon által leadott hő hatással lesz a fóliára. A fólia felrakás után akár 300 ° C-os hőnek is ellenáll .
 
 
Legyél Te is részese az XCoweR-nek, mert ez nem csak egy márka.  Ez egy életstílus ; )
 
 
Csomag tartalma:
- Egyedi fólia
- Részletes felrakási útmutató
- Nedves törlőkendő
- Száraz törlőkendő
 
 
Garancia:
Megértjük, hogy nem mindenkinek sikerül elsőre felrakni a fóliát, ezért az egyedi fóliához jár egy olyan egyedi garancia, ami lehetővé teszi azt, hogyha nem sikerül felrakni a fóliát, akkor ingyen küldünk egy másik terméket.
 
 
- Víz és időjárás álló
 
- Hőáteresztő képesség
Mivel a fólián apró, szemmel láthatatlan "légcsatornák" vannak, így könnyedén átereszti a hőt ha éppen a telefonod mondjuk játék közben felmelegszik, ezáltal praktikusabb mint egy tok
 
- Kompatibilis minden vezeték nélküli töltővel
Így erről se kell lemondanod
 
- Ragacsos nyomok nélkül eltávolítható
A prémium minőségnek köszönhetően a fóliát könnyű eltávolítani és nem hagy vissza semmilyen ragacsos nyomot
 
 
- Mindössze 0, 2-0, 3 mm vastag
A fólia vastagsága nem éri el a 0, 4 mm-ert, így ennek köszönhetően a legtöbb tokkal kompatibilis
 
 
- Ultimate air release technológia
Ennek a speciális technológiának köszönhetően a fóliák buborékmentesen felhelyezhetők
 
 
 
- Precíziós tervezés
Mi az XCoweR-nél fontosnak tarjuk a pontosságot és a minőséget, mert nekünk a legfontosabb a te elégedettséged
 
 
 
- Ujjlenyomatmentes
Két dolgot te is biztosan gyorsan megtanultál a készülékedről: rendkívül csúszós és abszolút ujjlenyomat mágnes. Ezért a fóliáink úgy lettek kifejlesztve, hogy mérsékelten kiküszöböljék az ujjlenyomatokat, valamint a készülék csúszósságát megakadályozzák
 
 

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 16:18 .

0 megjegyzés: