Máriatövis 1000mg 100 kapsz. PipingRock - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

2020. december 25., péntek


Kezeli a vírusos fertőzéseket, sikeresen alkalmazható a hepatitis C vírus ellen. Ráadásul a máriatövis a májat megtámadó gyilkos galóca (Amanita phalloides) mérgezés egyetlen természetes ellenszere – a biztos hatás érdekében a mérgezést követő tíz percen belül kell a szervezetbe juttatni¬ –, míg antioxidáns tulajdonsága révén képes semlegesíteni a rákos elváltozásokat, gyulladásokat és a bőr korai öregedését okozó szabad gyököket. Különösen a prosztata-, az emlő- és a méhnyakrák fejlődését akadályozza. Enyhén vízhajtó, hatóanyagai segítenek helyreállítani a szervezet helyes pH-értékét. Fitoösztrogénjei szabályozzák és egyensúlyban tartják a női hormonokat, csökkentik a menstruációs görcsök hevességét, szoptató nőknél stimulálják az anyatej termelődését.
A máriatövisben található tanninok mérséklik a vérzést, segítik a sebgyógyulást, enyhítik az aranyér tüneteit. Csökkenti a lázat, megelőzi az izomgörcsök, és a káros UV-sugarak hatására megjelenő melanóma kialakulását, levelei fokozzák az étvágyat. Megnöveli az alacsony vérnyomást, csökkenti a vérben az LDL „ rossz”  koleszterin mennyiségét, ezáltal segít elkerülni és kezelni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Növeli az epe áramlását, így lassítja az epekövek képződését, valamint jó szolgálatot tesz az irritábilis bél szindróma (IBS) és a pikkelysömör tüneteinek enyhítésében.
Felhasználása
Cirrózis
Epekő
Fertőzések
Gyilkos galóca mérgezés
Gyulladások
Hepatitis C
Irritábilis bél szindróma (IBS)
Izomgörcsök
Magas LDL koleszterinszint
Lázcsillapítás
Lúgosítás
Májgyulladás
Májregenerálás
Menstruációs görcsök
Melanóma
Méregtelenítés
Napvédelem
Pikkelysömör
Rákmegelőzés
Sebgyógyítás
Szív- és érrendszeri betegségek
Tejtermelődés fokozása
Vizesedés
Zsírmáj
Garantált minőség
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük. Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy ezt a plusz ellenőrzési lépést is megtehetjük, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek a legjobb tápértéket biztosítják Önnek, barátainak és családjának.
https: //www. youtube. com/watch? v=T7shjTZXUyQ#action=share

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 20:46 .

0 megjegyzés: