Samsung Galaxy Tab Active 2 T395 LTE 8.0 16GB Black - Jelenlegi ára: 125 790 Ft

2020. augusztus 31., hétfő

Samsung Galaxy Tab Active 2 T395 LTE 8. 0 16GB
 
Kivételes védelem
Többé nem kell aggódnod a táblagépedre cseppenő folyadékok és azok hatásai miatt. A Samsung Galaxy Tab Active gyári borítása megvédi készüléked a nedvességtől. * A tesztek megfelelnek a MIL STD 810G elvárásainak.
Víz- és porálló (IP67)
Akár az irodában, akár kint a szabadban dolgozol az IP67 környezetvédelmi tömítés megvédi tableted a víztől és a portól.
Ultra-energiatakarékos üzemmód és cserélhető akkumulátor
Az energiatakarékos üzemmódnak és a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 8-10 órán keresztül is használhatod megállás nélkül a táblagépet.
Prémium kialakítás
Stabilitás, megbízhatóság és a prémium dizájn találkozása. A Galaxy Tab Active most 9, 75 mm-es keskeny külsővel és 393 gramm súllyal érkezett el hozzád!
NFC és vonalkód olvasó
Takaríts meg értékes időt az NFC eszközpárosító és vonalkód olvasó funkciójával! A 3. 1 megapixeles (MP) kamera Autofókusz funkcióval (AF) minden helyzetben a rendelkezésedre áll.
Csúszásgátló külső borítás
Mostantól nem kell attól tartanod, hogy kicsúszik a táblagép a kezedből - a csúszásgátló külső borítás stabil fogást biztosít.
 
Kiterjesztett biztonság
Kiterjesztett garancia táblagépedre - akár 3 éves jótállás és akkumulátorcsere lehetőség. Sőt, ha megsérül a táblagép borítása, az opcionálisan választható, véletlen balesetekre kötött biztosítás állja a károk rendezését.
 
Gyors töltés
Töltsd fel gyorsan és egyszerűen táblagéped anélkül, hogy egy külön USB eszközt kellene csatlakoztatnod a készülékhez.
 
Samsung KNOX
A Samsung KNOX egy zárolási mechanizmus, egy integrált hardver és szoftver biztonsági platform, amely megvédi a készüléken tárolt bizalmas adatokat és információkat.

Jelenlegi ára: 125 790 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 15:54 .

0 megjegyzés: