HUAWEI Nova 3i 128 GB kártyafüggetlen okostelefon - Jelenlegi ára: 52 990 Ft

2020. április 28., kedd

Eladó Huawei nova 3i okostelefon - szinte új, kártyafüggetlen mobilkészülék, 128 GB, eredeti tartozékokkal (töltőkábel, fülhallgató, üvegfólia, Huawei szilikon védőtok) eredeti dobozában
A(z) Huawei Nova 3i fekete készülék esetében azonnal egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy könnyen elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának köszönhetően videók és képek készítésére is ideális.  Egyebek mellett akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének képátlója 6, 3", ennek köszönhetően a nagyobb méretű telefonok közé tartozik. Ez a verzió 8 magos HiSilicon Kirin 710 processzort kapott.  A memória kapacitása 4 GB. Teljesítménye szempontjából igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 128 GB méretű belső tárhely elég nagy ahhoz, hogy több száz appot menthess el. A(z) Huawei Nova 3i fekete telefont 3340 mAh teljesítményű akkumulátor tartja működésben. Egyéb előnye, hogy Jack (3, 5mm) és Micro USB csatlakozóval is felszerelték.  
A(z) Huawei Nova 3i fekete 6, 3" méretű IPS kijelzővel bír, melynek legnagyobb felbontása 2340 × 1080 px 
HiSilicon Kirin 710 processzor és 4 GB RAM 
Grafikus chip: Mali G51 MP4 
A(z) 128 GB belső memória egy MicroSD kartyával tovább bővíthető 
SIM konfiguráció:  hibrid nyílás 
A telefon hátulján található kamerák száma: 2 
A duális előlapi kamerával tökéletes szelfit készíthetsz 
Gyorstöltés funkció 
Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül 
A(z) Huawei Nova 3i fekete mobiltelefon kijelzője és kamerája 
Ez a kapitális 6, 3" képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és hihetetlenül aprólékos 2K felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes hibátlanul ábrázolni.  Legnagyobb előnye, hogy az elismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál.  Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Huawei Nova 3i fekete telefon duális hátulsó kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx nagyon elégedett leszel. Elsősorban kompromisszumok nélküli fényképek és videók készítésére alkalmas. Egy kis praktikus dióda plusz fényt biztosít. A szelfik imádói szerfelett elégedettek leszelnek a duális 24 Mpx felbontású előlapi kamerával.  
A(z) Huawei Nova 3i fekete további funkciói 
Ebbe az okostelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, de a második csak a memóriakártya helyére kerülhet.  A belső memória kapacitása tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Huawei Nova 3i fekete okostelefon adatainak biztonságáról az integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon gyors feloldását PIN-kód vagy minta nélkül. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.  


Jelenlegi ára: 52 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-29 02:33 .

0 megjegyzés: