PROTEXIN BALANCE + KAPSZULA 60db - Jelenlegi ára: 5 387 Ft

2020. március 23., hétfő

Élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A-, E- és C-vitamint tartalmazó speciális ? gyógyászati célra szánt ? tápszer
 
Fontos figyelmeztetés:
Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! Kizárólagos táplálkozásra nem alkalmas, a kiegyensúlyozott táplálkozást nem helyettesítheti. Terhes nők, gyermekek vagy immunológiai kezelés alatt álló betegek esetén a készítmény szedése előtt kérje ki az orvosa tanácsát!
 
A készítményben lévő A- és C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az E-vitamin a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét támogatja.
 
Javasolt: antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrendszeri fertőzés, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén, különösen 50 év felettieknek
 
Nettó tömeg: 13, 8 g
 
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Hűtést nem igényel. Gyermek elől elzárva tartandó.
 
Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett hónap végéig (hónap, év)
 
Gyártja: Probiotics International Ltd. Lopen Head, Somerset, TA13 5JH Egyesült Királyság
 
Forgalmazza: VitaminKosár Kft. 1117 Budapest, Nádorliget u. 7/C.
 
Nyomokban szóját és tejet tartalmazhat.
 
Összetevők: frukto-oligoszacharid, kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz), C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil acetát), A-vitamin (retinil-acetát), Lactobacillus paracasei PXN37, Lactobacillus rhamnosusPXN54, csomósodás gátló (magnézium-sztearát), Streptococcus thermophilus PXN66, Lactobacillus acidophilus PXN35, Bifidobacterium brevePXN25, Bifidobacterium longum PXN30, Lactobacillus bulgaricus PXN39.
 
Adagolás:
A készítmény szokásos napi adagja felnőtteknek 2 kapszula, étkezés után.
A Protexin? Balance+ kapszula és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább 2 óra teljen el.
 
A Protexin? Balance+ különleges táplálkozási igényhez igazított összetételű speciális ? gyógyászati célra szánt ? tápszer, amely az élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A-, E- és C-vitamint tartalmaz.
 
Javasolt: antibiotikum kezelés vagy gyomor- bélrendszeri fertőzés, illetve ezek következtében kialakult hasmenés esetén, különösen 50 év felettieknek. A készítményben lévő A- és C-vitamin az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá, az E-vitamin a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét támogatja.

Jelenlegi ára: 5 387 Ft
Az aukció vége: 2020-03-25 13:48 .

0 megjegyzés: