Fehér szőlő must palackozva tartósítószer nélkül 1 literes üvegekben 6-os kartonban - Jelenlegi ára: 900 Ft

2019. november 24., vasárnap

A fehér mustot 1 literes üvegekbe palackozva, 6-os kartonban értékesítjük 900, -Ft/üveg áron, tehát egy 6-os karton 5400, -Ft.
Eltartható: 2021. augusztus 31. -ig. Hőkezelési eljárással készült, sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaz.
A must, a Soproni Borvidéken a Fertő tóra lejtő lankás Steiner dűlőben termett. A szokásosnál két héttel korábban, augusztusban szüretelt kiváló minőségű zenit szőlőből készült hőkezelési eljárással, tartósítószer nélkül, így valóban a szőlő natúr levét fogyaszthatjuk, mely rendkívül egészséges. A korai szüreteléssel őrizzük meg a gyümölcsösségét.
A must igen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint A-provitamin, B1, B2, B6, C és E-vitamin, K-vitamin. Rengeteg káliumot, kalciumot, cinket, szelént, vasat, rezet, jódot, mangánt és magnéziumot tartalmaz.  A benne található antioxidánsok pedig hozzájárulnak bizonyos betegségek megelőzéséhez.  Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint gyulladáscsökkentő hatású. Továbbá védi az ereket a meszesedéstől. Elég napi 1-2 pohárral inni belőle, hogy a kívánt eredményt elérjük.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-15 12:17 .

0 megjegyzés: