Bontatlan Avon Advance Techniques Instant Repair 7 megújító sampon keratinnal - MINDEN 1 FT-RÓL!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

2019. október 24., csütörtök

Ezen az aukción egy új, bontatlan csomagolású  Avon Advance Techniques Instant Repair 7 megújító samponra licitálhatsz, keratinnal a sérült hajra, 400 ml-es kiszerelésben.
A kiváló Avon Advance Techniques Instant Repair 7 sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.
Keratin power technológiával, avokádó olajjal és E-vitaminnal. Segít regenerálni és puhává, simává varázsolni a sérült hajat.
Tulajdonságok:
 tisztítja a hajat és a fejbőrt
 erősíti a hajszálakat
 regenerálja és táplálja a hajat
Az aukcióim között további AVON termékeket is találsz (utolsó kép), ez az aukció csak a 400 ml-es samponra vonatkozik!
A napokban sok aukciót fogok indítani 1 Ft-ról, ha időd engedi, érdemes lehet szétnézned a többi termékem között, ill. pár nap múlva ismét visszatérni : -)
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de kérlek, licitálás ELŐTT kérdezz!
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki tényleg meg szeretné venni!!!
Licitet nem törlök.
 
Postázni foxposttal, MPL csomag automatába, postai csomagként és MPL vatera futárral, illetve ahol lehet (postán maradó) ajánlott levélként, tudok, más szállítási módra (pl. DPD) sajnos nincsen lehetőségem. Kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
500 Ft összérték alatt NEM postázok, csak személyes átvételt tudok biztosítani, a lakcímünkön, egyeztetett időpontban. Kérlek, ezt az aukció lejáratát követően ne is kérd!
 
A kapcsolatfelvételre 5 nap áll rendelkezésre, ha nem jelentkezel, akkor automatikusan lezártnak tekintem az aukciót és újra hirdethetem a terméket. Kérlek, ez esetben ne sértődj meg, ha semleges vagy negatív értékelést kapsz, és ne használj bosszú negatívot.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-13 14:34 .

0 megjegyzés: