John Man Chris Schüle Geoffrey Roy Nigel Rodgers Mary-Ann Gallagher Utazók atlasza 4000 ft - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

2019. augusztus 3., szombat

Ha a többi eladó könyv közül másikat is megvennéd, összeválogathatod és felteszem külön aukcióba, úgy tudod leütni!
Utazni jó! Bármikor érdemes beülni az autóba, felülni a repülőre vagy a vonatra, s elindulni világot látni. A legvonzóbb úti célokat bemutató és az utazásra buzdító kötet egyaránt szól a megszállott utazókhoz és az utazás iránt érdeklődőkhöz. Felhívja a figyelmet azokra a helyekre, amelyekről eddig talán csak álmodoztunk, vagy esetleg még álmodozni sem mertünk.  
A kötet fejezetei a világ egy-egy különleges pontját mutatják be, és meggyőznek arról, hogy útra kell kelnünk, fel kell keresnünk egy várost, egy vidéket, mert elragadóan szép, mert mesés történelmi múltja van vagy mert nagyon népszerű.  
Ez a kötet több mint útikönyv! Segít a döntésben, és az úton is hűséges segítőtárs. Nemcsak utazási tippeket ad, hanem hasznos információkat is az adott hely időjárásáról, az ott élők szokásairól, valamint a látnivalókról.  
A térképek megkönnyítik az útvonaltervezést, a színes művészi fotók felvillantják öt világrész csodáit: a lenyűgöző Grand Canyont, a fenséges Himaláját, a szír lovagvárakat, az inkák örökségét, Közép-Európa történelmi városait és még számos csodaszép ismert és ismeretlen úti célt.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2019-08-24 12:44 .

0 megjegyzés: