Epson Stylus SX218 tintasugaras nyomtato scanner - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

2019. augusztus 29., csütörtök

Eladó a képeken látható kifogástalan állapotban lévő nyomtató/scanner keszulék, a feltuntetett parameterekkel.
Az egyszerűen használható multifunkciós készülék színes LCD kijelzővel és memóriakártya helyekkel rendelkezik, így számítógép nélküli könnyű és gyors fotónyomtatást biztosít. A színenként cserélhető tintapatronokkal ráadásul pénzt takaríthat meg.
A multifunkciós nyomtató, szkenner és fénymásoló LCD kijelzővel és memóriakártya helyekkel is rendelkezik, így számítógép használata nélkül is könnyen nyomtathat fotólabor minőségű fényképeket.
Az Epson DURABrite Ultra tinta ellenáll a víznek, nem fakul ki, nem kenődik el, még szövegkiemelő használata esetén sem, így tartósabb, fotólabor minőségű fotókat és kiváló dokumentumokat nyomtathat. A színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően pedig pénzt is megtakaríthat, mert csak a kifogyott színt kell cserélnie.
Az Epson Easy Photo Print és Epson PhotoEnhance szoftverrel egy gombnyomással korrigálhatja a vörösszemhatást, beállíthatja a színeket, valamint helyreállíthatja és korrigálhatja a fotókat. Az ABBYY FineReader® karakterfelismerő programmal a szöveget szerkeszthető dokumentumba szkennelheti be.
Kiemelkedő minőségű szöveges dokumentumok és fotólabor minőségű fényképek
Azonnal szárad, a nyomatok ellenállnak a víznek, nem fakulnak ki, nem kenődnek el, még szövegkiemelő használata esetén sem
A gyantabevonatú pigmenttechnológia számos papírtípushoz ideális
Fotólabor minőségű fényes fotók, amelyek fotóalbumban tárolva akár 200 évig megőrzik minőségüket 


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 13:59 .

0 megjegyzés: