Játék WWE 2K15 Xbox One - 60239 - Jelenlegi ára: 2 230 Ft

2019. július 26., péntek

A teljesen új MyCareer: Első alkalommal töltsd le személyre szabott Superstar-jét példátlan és autentikus WWE karriereden, amely számtalan játékórát fed le. Az NXT-től a RAW-ig, menj a WWE bajnokságra, és élj egy igazi WWE Superstar életében. Csak Xbox One és PlayStation 4.
Áttekintés: Az arc- és testszkennelési technológia a legrealisztikusabb WWE Superstars, Divas és Legends EVER játékokat kínálja. Csak az Xbox One és a PlayStation 4. Figyelj Jerry Lawlerre és Michael Cole-ra a WWE játék eddigi legjobb megjegyzéséhez, több mint ötszörös rekordot, mint bármely más évben. A WWE 2K15 egy személyre szabott zenét is tartalmaz, amely ma a legjobb művészeket tartalmazza, John Cena tisztítja.
Bevezetés: 2K bemutató: visszavonja a John Revolution rivális versenytársait CM Punk és Triple H vs. Shawn Michaels egy új, egyedülálló játékosok kampányában, melyet a játékmenet és a WWE anyagi hátterében közöltek.
Game Enhancements: A WWE 2K15 jelentősen javítja az alapvető játékélményt kulcsfontosságú kiegészítések és frissítések révén, hogy a franchise-t most és a jövőben is felemelje. Az új mozgásfogási technológia használatával a 2K15 ötször több animációt tartalmaz, mint bármely más WWE játék. Egy új lánchárító rendszerrel kombinálva a WWE 2K15 drámát és adrenalinot hoz a WWE játékhoz új magasságokban ... mint a WWE TV-n! Csak Xbox One és PlayStation 4.
WWE Universe és Creation Suite: Hozzon létre saját testreszabott Superstar-t, vagy testre szabja a WWE Superstars és Divas, Muta-Set és Entries. Vezesse át a WWE irányítását, ahogy a cselekvései az univerzumot alkotják: történetek, program, rivalizálás, szövetségek és így tovább!

Jelenlegi ára: 2 230 Ft
Az aukció vége: 2019-08-16 13:12 .

0 megjegyzés: