Oral-B Triumph 5000 D34.575.5x •SmartGuide kijelzővel,új,eredeti dobozában! - Jelenlegi ára: 1 Ft

2018. július 27., péntek

Új fogkefe, fejjel, töltővel, kijelzővel. Eredeti dobozzal a képeken látható állapotban hírdetem.
Mindennapos fogmosás üzemmód 3D mozgással
Fogínyápoló nyomásérzékelő
Érzékeny üzemmód
Fogfehérítő üzemmód
Masszírozó üzemmód
SmartGuide kijelző a személyre szabható Oral-B fogmosás élményéért
Mélytisztító üzemmód
Váltson a személyre szabható fogmosásra!
Az Oral-B fogkefefejek széles kínálatával Ön is megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő fogmosási eszközt. A Professional Care 5000 fogkefe számos Oral-B elektromos pótfejjel kompatibilis, így fogai mindig a megfelelő tisztításban részesülhetnek.
Professzionális fogászati eszközök ihlette tervezés
Az Oral-B Professional Care 5000 fogkefefejét a professzionális fogászati eszközök lekerekített alakja ihlette. Rezgő, körkörös és pulzáló mozgásának köszönhetően, több lepedéket távolít el és méginkább hozzájárul a fogíny egészségéhez, mint a hagyományos kézi fogkefék. A fogkefefej minden egyes fogat körbeölel az alapos, fogról-fogra történő bámulatos tisztítóhatásért.
Jelzi a fogkefefej cseréjének esedékességét
Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta).
Az Oral-B Floss Action fogkefefej Micropulse sörtéi mélyen a fogak közé hatolva söprik ki helyéről a lepedéket. Az Oral-B Precision Clean fogkefefejjel összehasonlítva klinikailag igazoltan jobb tisztítóhatást nyújt. Minden rezgő/forgó mozgást végző fogkefével kompatibilis. ..... ..
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza,
mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak,
melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A termékre nincs garancia. A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 14:04 .

0 megjegyzés: