Elka 55 régi szalagos számológép 1 Ft-ról! - Jelenlegi ára: 1 Ft

2018. április 24., kedd

Garázsürítésből eladó egy használt, de szép állapotú Elka 55 szalagos számológép. Bedugva elindul, próbál nyomtatni is, de papírom nincs hozzá, így nem derült ki, tényleg jó-e. Ennek megfelelően mindenki úgy számoljon, hogy lehet hibája, biztosan foglalkozni kell vele.
Jó licitálást!
Licitálási tudnivalók:  Kérem, hogy csak az licitáljon, aki tényleg komolyan gondolja, és rá is szán annyit. Inkább kérdezz előtte, mindenre válaszolok, viszont licittörlés nincs! A leírásban ott van minden, amit a termékről tudok. Ha bármi nem világos, vagy hiányzik, nyugodtan lehet írni.
Szállítás:
Lehetőség van személyes átvételre és postára. Futár, foxpost stb nem lehetséges! Ennek az az oka, hogy nincs időm a futárt egész nap várni, illetve csomagautomatákhoz kijárni. Néha eltart pár napig, amíg megfelelő dobozt kerítek, ezért kérem mindenki türelmét a szállítás vonatkozásában. A december végén lejáró termékeket csak január elején tudom majd postázni!
Személyes átvétel:  reggel és este a 16. kerületben, Újmátyásföldön, az Ikarus sportpályához közel. Fontos, hogy itt sajnos alkalmazkodni kell az én időbeosztásomhoz, pontosabban amit a munkám diktál. Ezzel együtt igyekszem majd úgy intézni, hogy a vevőnek is megfeleljen.
Posta:  ez lehet házhoz menő, postán maradó, postapont vagy posta automata. Kérem, hogy aki szállítást kér, az emailben jelezze, hogy a négy opció közül melyiket kéri. Postapont és csomagautomata esetén kérem megjelölni, hogy pontosan melyikbe menjen a termék. Nem minden postahivatal postapont is egyben, erre kérem, mindenki figyeljen oda. A csomagautomata díjakat sajnos nemrég emelte a posta, de még mindig ez a legolcsóbb és leggyorsabb mód. A csomagautomatánál számítani kell arra, hogy adott esetben a termék mérete vagy súlya miatt nem elérhető! A szállítási díjakat a vaterafutárról nézem ki, ami itt megjeleni, az egy átlagos díj, felszámítani csak annyit fogok, amennyibe az adott termék küldése ténylegesen kerül.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 16:34 .

0 megjegyzés: