M26 Okosóra - kék - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

2017. július 26., szerda

M26 Okosóra - kék - Bluetooth okosóra
A digitális generáció számára tervezett M26 bluetooth-os okosóra a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz. Ne add alább a tökéletesnél!
Ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerre esztétikus, és tökéletesen illeszkedik a csuklóra. Az M26 bluetooth-os okosóra olyan készüléket testesít meg, mely megállja a helyét bármilyen körülmények között, ezért tökéletes társ edzés közben. Ízlésed szerint választhatsz a változatos háttérszínek, hátterek, és óra kijelző stílusok közül.
A különbség a részletekben rejlik!
A különböző színű és változatos mintázatú előlapok egyben divatos kiegészítők, így válik a M26 ruhatárad szerves részévé. Továbbá ízlésed szerint választhatsz a változatos háttérszínek, hátterek, és óra kijelző stílusok közül.
Maradj kapcsolatban
Az M26 okosóra segítségével minden okostelefonra érkező értesítést megtekinthetsz. Miután szinkronizáltad készüléked okostelefonoddal, a mobilkészülékre érkező jelzések és értesítések azonnal továbbítódnak az órára. A valósidejű értesítések egyszerű, plusz használhatóságot kínálnak, különösen, amikor épp úton vagy.
Akiknek az élet minden pillanata számít
Az M26 bluetooth-os okosóra figyelmeztet a bejövő hívásokra, e-mailekre, közösségi médiás üzenetekre, mint a Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram. méret: 5 x 4, 8 x 1 cm (pánt: 25 cm) - naptár
- kamera vezérlés
- lopásgátló
- kihangosító
- zenelejátszó
- stopper
- alvásfigyelő
- Bluetooth 2. 1
- lépésszámláló
- érintőkijelző
- automatikus szinkronizáció A csomag tartalma: - M26 bluetooth-os okosóra
- töltő kábel Kijelző: Színes
Kihangosító: Nem
Érintőképernyő: Igen
Kapcsolat: Bluetooth
Vízálló: Cseppálló
Kamera vezérlés: Igen
Beépített kamera: Nem
Lopásgátló: Igen
Nyelv: Angol
Alvásfigyelő: Igen
Lépésszámláló: Igen
Üzenet kijelzés: Nem
Memória bővíthetőség: Nem
Zenelejátszó: Nem
GPS: Nem
Naptár: Igen
Ébresztő: Igen
Stopper: Igen
Automatikus szinkronizáció: Igen 1 év garancia! Ingyenes kiszállítás!

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés: